Tibetas/ Kinija

Tibetietiška virtuvė panaši į kiniečių, taip pat labai populiari Nepale, šiaurės rytų Indijoje. Svarbiausi bruožai – garuose verdamas maistas (koldūnai, bandelės), “noodle“ makaronai ir arbata su druska bei sviestu.

Tibetietiškos garuose keptos bandelės***

Tibetietiški koldūnai “Momos”***

Tibetietiškos sriubos "Thenthuk" ir "Thukpa" *

Tibetietiški makaronai "Chowmein"*

* – paprastas patiekalas.
** – vidutiniškai sunkus patiekalas.
*** – sunkus patiekalas.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: